Storytelling: 'Tales from the Arabian Nights' amb Sara Carline

28/05/2021
28 de maig de 2021

En aquesta sessió coneixeràs molts personatges diferents i colorits, ja que la teva imaginació et porta a mons màgics de terres llunyanes.

El proper divendres, 28 de maig a les 7 de tarda, Sara Carline ens explicarà històries del món en una nova sessió de l'Storytelling. En aquesta ocasió, amb Carline viatjarem a l'Aràbia Saudita gràcies a diverses històries que ens explicarà d'aquest indret.

L'activitat començarà amb una introducció a aquesta increïble col·lecció de contes, fent un cop d'ull als seus orígens, història i la seva influència en la cultura occidental.

Carline també revisarà el vocabulari per ajudar en la comprensió de cada història. 

L'activitat es farà en format virtual i cal inscripció prèvia per poder donar-vos l'enllaç de la trobada que serà a través de la plataforma Zoom.

Storytelling maig

"We'll begin this activity with an introduction to this amazing collection of tales, taking a look at its origins, history, different translations and influence on Western culture. We'll also go over some important vocabulary to help with comprehension. Then, tales within tales will take you to magical worlds in which a powerful king, a poor fisherman, an imprisoned Jinn and a resourceful princess are just a few of the many different and colourful characters you will hear about". 

twitter