S'obre la sala d'estudi municipal

Es podrà utilitzar durant el període de preparació de les PAU, del 22 de maig al 6 de juny. 

Dimarts, 06/06/2023

Aquest dilluns l'Ajuntament de Taradell posa en marxa, de nou, el Servei d'Aula d'Estudi Municipal per als estudiants de Taradell. Així, tots els estudiants que ho necessitin podran utitlitzar la Sala Lluïsos del Centre Cultural Can Costa i Font de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit, de dilluns a divendres. D'aquesta manera, s'ofereix un espai per a preparar examens, més enllà de l'horari d'obertura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. 

D'altra banda, també el podran utilitzar els dissabtes i diumenges de 4 de la tarda a 10 de la nit.

L'accés a la sala es farà, fins a les 8 del vespre, des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i més tard, pel vestíbul de Can Costa. Els usuaris n'hauran de sortir 5 minuts abans de l'hora de tancament i tindrà un aforament limitat. Arribat al límit, no s'hi podrà accedir. Per fer ús de la sala no cal fer cap tràmit previ; només caldrà apuntar-se al registre d'entrada que hi haurà a la sala cada dia que se'n faci ús. Caldrà indicar el nom i cognoms, un número de telèfon i un correu electrònic. 

Cal respectar la resta d'estudiants  procurant fer silenci i comportant-se segons la finalitat única de la sala: l'estudis. 

sala lluisos