Inscripcions obertes per la sisena edició d'El Racó d'en Tià

14/01/2018
14 de gener de 2018
Les preinscripcions per l'edició d'hivern d'El Racó d'en Tià ja es poden fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font o a les oficines de l'Ajuntament de Taradell a partir d'aquest dimecres, 10 de gener de 2018.

El proper dimecres 24 de gener començarà la sisena edició d'El Racó d'en Tià, un espai adreçat a mares i pares amb fills de 0 a 3 anys i pensat per a infants que no vagin a l'escola bressol i vagin acompanyats per la mare, el pare o per tots dos. L'activitat es portarà a terme a la sala infantil de la Biblioteca, tots els dimecres de les 10 del matí a les 12 del migdia. El Racó d'en Tià és una activitat organitzada conjuntament entre la Biblioteca, l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat la Plana que s'allargarà fins al 21 de març. Les inscrpcions es poden fer del 10 al 23 de gener a la Biblioteca de Taradell o a l'Ajuntament. L'activitat es gratuïta i les places són limitades.

En aquest espai els nens i nenes podran jugar, explorar i relacionar-se amb d'altres infants de la seva edat. El Racó d'en Tià és un espai on s'explicaran contes, es cantaran cançons de falda, es faran manualitats i d'altres activitats per poder fer amb els fills/es. Es tracta d'un lloc de trobada on els pares i mares podran compartir les experiències d'educar i d'ajudar a créixer als fills/es. Es parlarà d'aquelles temes que més interessin  com el dormir, l'alimentació, l'autonomia, la gelosia, les rabietes o els límits, entre altres qüestions i/o dubtes que puguin anar sorgint.A més es disposarà de llibres i revistes per poder debatre sobre allò que més interessi. Per fer possible aquest espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys es comptarà amb Georgina Tapias, acompanyant en criança i Noèlia Pérez, bibliotecària. Per a més informació: b.taradell@diba.cat o al telèfon 93 880 10 56.