Sandra Rossi porta a la Biblioteca la narració teatralitzada 'Los jardines de Dionisio'

Serà en el marc de les Jornades de Patrimoni de Taradell, enguany dedicades a la vinya. 

Dimecres, 12/07/2023

Del 12 al 15 de juliol es farà a Taradell la tercera edició de les Jornades de Patrimoni. Amb el lema Redescobrim la vinya l'objectiu és recuperar i transmetre el saber del món rural a la població en general, des d'una prespectiva pràctica. 

El primer acte que donarà el tret de sortida a les jornades es farà el dimecres 12 de juliol a partir de les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Es tracta de l'espectacle Los jardines de Dionisio que realitzarà l'actriu argentina Sandra Rossi.

Sandra Rossi

Expliquen que un déu feréstec i voluptuós va ensenyar el vi a la humanitat. Diuen que la gent i les vinyes estan molt arrelats. Les vinyes van donar raïms i la gent, històries. Los jardines de Dioniso estan plens d'aquestes històries per les venes de les quals circula vi. El vi compartit i el que sembla que es comparteix; el vi de la celebració, el de l'èxtasi i també el que aquieta la pena. El Diví vi, viu i generós.

 

Recorrerem aquests jardins de Dionís tot assaborint gra a gra històries personals, mitològiques i literàries, en un viatge d'anada i tornada, de retrobament amb la identitat, fet amb sinceritat, emoció, intriga i humor.

Les jornades de Patrimoni estan organitzades per la Taula de Patrimoni (del qual la Biblioteca Antoni Pladevall en forma part), impulsada per les Regidories de Patrimoni, Festes i Sostenibilitat i entitats de Taradell.