Recordes Els Brillant's?

18/06/2018
18 de juny de 2018
La primera actuació del conjunt musical The Brillant's, més coneguts com els Brillants de Taradell, va ser el 29 de maig de 1966. 

La formació inicial formada per Josep Maria Fabré, Paco Sánchez, Ramon Pey, Vicenç Tió i Antoni Masó es va convertir en un dels grups de moda de l'època amb més de cent actuacions anuals, amb una programació estable a les diferents sales de ball de Catalunya i compartint escenari amb les millors orquestres i cantants del moment.  Francesc Santamaria, Albert Bartolomé, Joan Pla, Pep Codina, Ramon Casellas i Toni Puigdollers són altres músics que han passat per un grup que, fins fa dos anys, va estar en actiu. L'època daurada del grup però va ser a finals dels anys 60 i durant la dècada dels 70 quan van gravar un disc amb quatre peces.

Des del Grup de Recerca Local de Taradell estem preparant un documental sobre la formació amb el testimoni dels seus músics però també amb aquelles persones que van contribuir, d'una manera o d'una altra, al seu èxit: muntadors, representants, grup de fans, transportistes...

Per aquest motiu necessitem la vostra col·laboració. Si teniu alguna anècdota per explicar relacionada amb Els Brillant's, si teniu documentació, cartells o fotografies sobre aquest grup taradellenc, us agrairíem que ens ho féssiu arribar a la Biblioteca de Taradell o enviant un correu a b.taradell@diba.cat .

Aquest documental es podrà veure el 13 de juliol, als Jardins de Can Costa, en la que serà la Nit The Brillant's (Brillant's de tots els temps per una nit). A banda de la projecció del documental hi haurà altres sorpreses que desvetllarem properament.