Què vols saber de Sílvia Soler?

02/11/2017
02 de novembre de 2017
Les Xarxes de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona té l'espai de participació, l'Entrevista Virtual on els lectors poden fer preguntes als autors sobre les seves obres.

Aquest mes de novembre l'atuora és Sílvia Soler. Per participar-hi, només has de ser major de 14 anys i escriure la teva pregunta al formulari que trobaràs a la Biblioteca Virtual. Un cop es tanqui el termini fixat, es publicaran les respostes de l'autora a la mateixa web. 

Sabies que...

  • Devora llibres de sagues familiars i no es pot estar de comprar una novel·la que porti la paraula "casa" al títol.
     
  • Dues de les seves preferides són:  Una bona casa, de Bonnie Burnard (Ed. 62) i La ciutat i la casa, de Natalia Ginzburg (Club Editor).
     
  • Col·labora al programa de ràdio Estat de gràcia de Catalunya Ràdio, en la secció "La muntanya màgica". 
     
  • El periodista i escriptor Toni Soler és germà de l'escriptora.

Però, en vols saber més? Envia les teves preguntes a Sílvia Soler, del 2 al 30 de novembre. Les entrevistes virtuals són un espai de la Biblioteca Virtual que et permet preguntar als autors convidats tot el que vulguis sobre les seves obres. 

Consulta els llibres que tenim de Sílvia Soler a la Biblioteca de Taradell. 

 

Sílvia Soler

Sílvia Soler (Figueres, 1961) és escriptora i periodista. Actualment col·labora en diversos mitjans com Catalunya Ràdio, TV3 i el diari ARA. Va iniciar-se en el món literari amb el recull de contes Arriben els ocells de nit (1985), que inclou el relat Semblava de vidre, guanyador del Premi Recull l'any 1984. Ha escrit les novel·les El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (Columna, 1998), L'arbre de Judes (Columna, 2001), Mira'm als ulls (Columna, Premi Fiter i Rossell 2003) i Petons de diumenge, que va merèixer el Premi Prudenci Bertrana l'any 2008. El 2004 escriu El gust de ser mare, un recull de textos propis i aliens sobre la maternitat. També ha escrit els llibres 39+1. L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa (Columna, 2005), 39+1+1. Enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007), Per molts anys (Columna, 2007), Una família fora de sèrie (2010) i Un creuer fora de sèrie (2011). L'any 2012 publica la novel·la juvenil Bàsquet, scrabble i tu, escrita a quatre mans amb el seu fill, Ferran Muñoz. L'estiu que comença (2013) és l'obra guardonada amb el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2013. L'any 2015 publica Un any i mig.