Presentació dels millors treballs de recerca de Batxillerat de l'INS Taradell

20/11/2017
20 de novembre de 2017
Tres dels alumnes de batxillerat de l'INS TARADELL ens presentaran els seus treballs de recerca.
El proper divendres, 24 de novembre, a les 7 de la tarda i a la biblioteca Antoni Pladevall de Taradell, es farà una exposició pública del treballs de recerca seleccionats per l'Institut de Taradell que han realitzat els alumnes que actualment cursen segon de Batxillerat del mateix centre. Concretament es presentaran tres treballs que han estat elaborats per Roger Homs, Oriol Coromina i Bernat Coromina.
 
Development of a local business website: Autoescola Taradell de Roger Homs. L'objectiu d'aquest treball era millorar una web petita d'algun negoci local de Taradell i fer-li créixer la seva popularitat, augmentant el número de visites. En el treball s'explica els resultats de la recerca prèvia, el desenvolupament de la web, així com també l'anàlisi de resultats. 
 
Proposta de mètode per a la identificació precoç d'indicis d'oïda absolta d'Oriol Coromina. Aquest treball es basa en la investigació del concepte de loïda absoluta, profunditzant en l'aspecte encara sota controvèrsia de la seva gènesi. Com s'especifica en el títol, el seu objectiu és crear un mètode capaç d'identificar subjectes amb potencial per desenvolupar aquesta capacitat. 
 
Proposta d'un carril bici combina per a la millora de la mobilitat sostenible a Taradell de Bernat Coromina. Aquest treball es fonamenta en l'anàlisi de la mobilitat del poble per avaluar-ne el grau de sostenibilitat. Les conclusions d'aquest anàlisi mostren la possibilitat de millorar-ne els indicadors i donen com a resultat la proposta de la introducció d'un carril bici al municipi.