Presentació del llibre 'L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic'

06/04/2018
06 de abril de 2018
La Biblioteca acollirà la presentació del llibre L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic

Mogudes per la seva inquietud personal i amb la perspectiva del 30è aniversari del CHV, tres professionals del Consorci Hospitalari de Vic -Laura Arenas, Montse Bagaria i Cristina Teixidor- han recollit 45 històries de vida com a testimoni de l'evolució de les cures i de les relacions que s'estableixen amb les persones que atenen. Tota aquesta informació l'han  plasmat en el llibre L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic que el proper dijous 12 d'abril a 2/4 de 8 del vespre es presentarà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

La presentació de l'acte, en el qual no hi faltaran les tres autores, anirà a càrrec de l'escriptor Antoni Pladevall i també hi haurà Carme Delgado, auxiliar d'infermera i presidenta del Centre Excursionista de Taradell. Durant l'acte també hi haurà l'actuació dels duets Jana Vilamala i Jordina Bové i Montse Codony i Cinta González amb la col·laboració de l'Escola de música de Taradell.

L'ofici de cuidar. 30 anys de l'equip d'infermeria de l'Hospital Universitari de Vic és un relat teixit de moltes veus que ens acosta al dia a dia dels professionals de la cura. Aquest llibre dona testimoni de quina és la tasca d'infermeria, com ha evolucionat en tres dècades i quines relacions s'estableixen entre els sanitaris i els pacients. Són històries de vida que ens permeten compartir com senten i viuen la professió el col·lectiu d'infermeria i que ens ensenyen a mirar-los, i a mirar-nos, de manera més compassiva i justa.

Invitació presentació llibre \'L\'ofici de cuidar\'

twitter