Presentació del llibre 'La identidad perdida' de Roger Galisteo

28/03/2017
28 de març de 2017
Roger Galisteo presentarà el proper dijous, 30 de març, el seu darrer llibre La identidad perdida. 1936-1960 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

La presentació, que començarà a 2/4 de 8 del vespre, anrià a càrrec de l'il·lustríssim alcalde de Granollers, Josep Mayoral i Antigas.Es tracta de la seva primera novel·la de ficció literaria ja que fins ara els seus treballs s'havien centrat en la investigació històrica i en els seus personatges.

La identidad perdida és una novel·la senzilla, que planteja uns fets senzills que perfectament  podrien haver-se produït tal i com Galisteo els relata, en uns escenaris reals i com uns personatges que podien haver existit. Una senzillesa que ens porta a un anàlisis sobre l'abandonament dels homes forçats, davant la pèrdua de les seves arrels, de les seves identitats i dels seus pobles a protegir-se en noves i defensives personalitats.

Dues històries i dues famílies enfrontades pels dos bàndols que es van formar durant la Guerra Civil espanyola  i en la qual les seves vides acabaran trobant-se sense que els seus cors renunciïn a res. 

L'autor firmarà llibres al final de l'acte que acabarà amb un pica-pica per a tots els assistents.

twitter