Presentació del llibre ‘Comerç de poemes. Poemes de Comerç’ i gimcana pels comerços de Taradell

16/10/2018
16 de octubre de 2018
La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà aquest dissabte a les 10 del matí la presentació del llibre de Lola Casas, amb il·lustracions de Gibet Ramon, 'Comerç de poemes. Poemes de comerç'.

Aquests dies a Taradell hi ha en marxa una nova activitat per a nens i nenes de 8 a 12 anys. Es tracta de recórrer els comerços per llegir-ne els poemes que una seixantena d´ells tenen exposats en els seus aparadors. És la preparació ideal per la gimcana que es farà el dissabte 20 d'octubre entre les 11 del matí i la 1 del migdia. D´aquesta manera, es fomenta la lectura de poesia i, alhora, es genera circulació de persones per l'eix comercial del poble. Els versos són de la poetessa mataronina Lola Casas, que col·labora desinteressadament en aquesta iniciativa, i són personalitzats per a cada establiment en funció del producte que ven. Els acompanya una il·lustració de Gibet Ramon. 

Els grups, formats entre 2 i 4 persones, que vulguin participar a la gimcana s'hauran d'apuntar el mateix dia a la Biblioteca. A la 1 del migdia es farà el lliurament de premis a la Biblioteca.

La idea surt en el marc de la presentació del llibre Comerç de poemes. Poemes de Comerç de Lola Casas amb il·lustracions de Gibet Ramon que es portarà a terme el mateix dia a les 10 del matí a la Biblioteca en un acte que comptarà amb l'autora i la il·lustradora. Entre la presentació del llibre i la gimcana es farà un esmorzar amb coca i xocolata desfeta d'El Xocolater de Taradell.

L'acte està organitzat conjuntament entre la Biblioteca de Taradell, l'Agrupació de Botiguers i l'Ajuntament de Taradell.

 

‘Comerç de poemes. Poemes de Comerç'

Lola Casas ha preparat una sèrie de poemes divertits sobre els comerços que podem trobar pel carrer. El forn de pa, la perruqueria, el taller de cotxes, la verduleria, la fruiteria... Tot un passeig rimat i enjogassat per transitar pels carrers de les nostres ciutats i pobles que es pot trobar en el llibre Comerç de poemes. Poemes de Comerç.

twitter