Presentació del llibre 'Braus' de David Muñoz amb Aniol Florensa

Dimarts, 18/06/2024

El proper dijous 20 de juny a partir de les 7 de la tarda la Biblioteca de Taradell acollirà la presentació de la novel·la de gènere negra Braus de David Muñoz. La presentació comptarà amb l'autor i anirà a càrrec del taradellenc Aniol Florensa. 

Braus és una història de pòtols i perdedors amb altes dosis de crítica i denúncia a través de l'humor àcid del seu autor: "Una història sobre jardiners, boxejadors i nazis impotents".

L'argument

978841941528

Un brau és un paio que creu que té una virilitat inqüestionable. A diferència del que pensen els braus, aquesta qualitat acostuma a derivar en molts més problemes que no pas alegries.El dia en què en Jairo, en Bonilla i en Nico decideixen apostar a favor 'dun boxejador en una lluita semiclandestina és quan la seva existència començarà a caure en picat. Tots tres ja es veien lluny de la feina de jardiner i de les seves obligacions de proletariat torturat, per. un nazi amb odi per la vida i un empresari amb ganes d'enriquir-se a qualsevol preu no els posaran els somnis fàcils.L'autor

David Muñoz Roselló (Centelles, 1995) és escriptor i traductor. Va estudiar Llengües Aplicades i Traducció a la UVic-UCC, on es va graduar amb la traducció al català d'Udol d'Allen Ginsberg, que, fins a la data, continua acumulant pols a les prestatgeries. Té un Màster en Periodisme de Viatges per la UAB, pel qual va publicar el llibre sobre Tunísia Mosaico, 33 històries sobre la vida tunicina. És redactor a la revista L'escriba i col·laborador eventual a Revista Purgante, ha fet de tot menys dedicar-se al món de la literatura; des de netejar els terres enganxosos d'una sala de cinema fins a servir copes en locals de baixa estofa, ha estat, entre d'altres, instructor de paintball —on va tenir la sort de conservar els dos ulls—, venedor de tallagespes i jardiner. Actualment, se'l pot veure rondant pels carrers de Barcelona intentant trobar caixers on no li cobrin comissions.