Presentació del llibre 'Aquell vol de papallones' de l’alpinista i escriptor Edu Sallent

19/04/2021

En aquest llibre, l'autor fa un repàs a records i vivències que ha viscut a la muntanya al llarg de la seva vida i a tota aquella gent que l'ha acompanyat.

L'alpinista i escriptor Edu Sallent tornarà a la Biblioteca de Taradell el proper dilluns, 19 d'abril a 2/4 de 8 de la tarda, per presentar el seu darrer llibre Aquell vol de papallones. Amics, moments i escalades

El llibre, editat per Ediciones Desnivel aquest 2021, és la representació d'una història alegre, real i entranyable de la vida d'un escalador, en què els protagonistes són els amics, autèntics, incondicionals i necessàriament vitals. El guió està escrit pels moments més trepidants i l'escenari són aquelles escalades que no s'obliden mai.  A més d'històries personals, entre les 272 pàgines del llibre s'hi poden trobar descripcions detallades de rutes que solquen parets, cims i muntanyes de tots els nivells. 

La presentació del llibre compta amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell i anirà a càrrec d'Anna Sallent, Marc Vilamajó i de l'autor, Edu Sallent.   

L'activitat serà presencial amb aforament limitat i reserva prèvia a la Biblioteca de Taradell (93 880 10 56 o bé b.taradell@diba.cat).

També en línia al canal de Youtube de la Biblioteca.

 

Aquell vol de papallones

Portada_Aquell vol de papallones

Què passa quan algú aplega centenars d'amics, milers d'aventures i un munt de muntanyes? Quan crea una «escudella» amb adrenalina, passió, complicitat, amor, nostàlgia i motivació? El resultat són pàgines i pàgines a vessar de sentiments en forma de paraules.

Un llibre. La representació d'una història alegre, real i entranyable de la vida d'un escalador, en què els protagonistes són els amics, autèntics, incondicionals i necessàriament vitals. Sense ells no hi hauria història: el guió està escrit pels moments més trepidants i l'escenari són aquelles escalades que no s'obliden mai.

Des de les cuines soterrades fins als cims més alts, emprendrem un viatge romàntic i apassionant que ens farà experimentar el plaer del crepuscle, l'escalforeta de l'amistat, l'olor del romaní, l'aspror de la roca conglomerada, el vol del còndor i les frustracions més humanes. Tot això, escrit en un llenguatge proper, fresc i espontani.

Entre aquestes pàgines, a més de descripcions detallades sobre rutes que solquen parets, cims i muntanyes de tots els nivells, anirem descobrint un altre relat que va començar entre línies, tímidament. Un relat sincer que s'anirà despullant una mica més a cada paraula. Uns escrits que aniran brotant com violetes que piquen l'ullet al sol de la primavera.

twitter