Presentació del llibre '55 milions de batecs fora del cor d'una mare' de Maria Mercè Crous

Divendres, 03/05/2024

Maria Mercè Crous acaba de publicar 55 milions de batecs fora del cor d'una mare, un llibre autobiogràfic en el qual explica les vivències durant un any i mig, el temps que va passar des de que el seu fill Roger Tuneu va tenir un accident fins que li van donar l'alta. 

El divendres 3 de maig a 2/4 de 8 del vespre M. Mercè Crous presentarà a la Biblioteca de Taradell 55 milions de batecs fora del cor d'una mare. La presentació anirà a càrrec de l'alpinista Albert Bosch, autor del pròleg.

Mercè CrousJPG

Va ser el 30 de juny de 2012 quan Roger Tuneu va patir un vessament cerebral amb traumatisme carnioncefatic greu a caus d'una caiguda amb bicicleta. Durant el temps de recuperació, Crous va apuntar reflexions i sensacions d'aquell procés, una via d'escapament d'aquells durs dies de patiment. 

Tots aquells escrits ara els ha recuperat per publicar a 55 milions de batecs fora del cor d'una mare, una novel·la que també parlar de l'amistat i de les persones que van ajudar al seu fill i a la família, a qui els hi dona les gràcies. 55 milions és la xifra que es calcula batega el cor durant aquest temps de recuperació. 

Portada llibre Mercè Crous