Presentació del conte 'La gallina cluck cluck' de Lídia Munmany

21/04/2021
21 de abril de 2021

És una història per explicar què és la gestació subrogada.

L'any 2015 el dos fills de Lídia Munmany i Marià Zapater, en Magí i l'Estel, van néixer per gestació subrogada a Califòrnia. Fa uns mesos, Munmany va publicar La gallina cluck cluck, un conte adreçat al públic infantil i que té com a objectiu explicar què és la gestació subrogada, ajudar altres famílies que no troben el camí per ser pares i també per normalitzar-ho. El conte compta amb les il·lustracions de la pintora i mestra d'art teràpia Isa Basset. 

El proper dimecres, 21 d'abril a 2/4 de 8 del vespre, es presentarà el conte a la Biblioteca en un acte en el qual es comptarà amb l'autora, amb el periodista Marc Güell i amb el professor Gerard Coll Planas. La presentació està adreçada al públic adult.

L'activitat serà presencial amb aforament limitat i reserva prèvia a la Biblioteca de Taradell (93 880 10 56 o bé b.taradell@diba.cat).

També en línia al canal de Youtube de la Biblioteca.

Portada La Gallina cluck cluck

 

L'argument del conte parteix d'un gall i una gallina que tenen un ou, però no el poden covar i intenten buscar algú que els ajudi. Primer van pels voltants, però no els poden ajudar. Per això, el gall i la gallina han de marxar a terres llunyanes perquè els ajudin

 

 

La gallina cluck cluck a El 9 TV

twitter