Participa al Club Jove d'Estiu de la Biblioteca de Taradell

04/07/2018
04 de juliol de 2018
Si t'agraden les novel·les d'aventura, d'acció, amb viatges, amb monstres i malsons o amb proves de superació, participa al Club Jove d'Estiu de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Aquest any hem escollit La veritable història del capità Garfi de Pierdomenico Baccalario i Òmnia, tot allò que puguis somiar de Laura Gallego. Podràs tenir els dos llibres durant tot  aquest estiu per llegir-los aquests mesos i al setembre ens trobarem per comentar quin ens ha agradat més en un Club de Lectura en el qual hi haurà berenar i un obsequi per a tots els participants! Pots venir a la Biblioteca a buscar els dos llibres.

 

Portada la veritable història del capità garfild

 

 

La veritable història del capità Garfi

El protagonista d'aquesta novel·la d'aventures, plena d'assalts marítims, persecucions i naufragis, és un noi que s'embarca amb només tretze anys i es converteix, per imperatius de la fatalitat, en l'home més buscat de tot l'Imperi. És diu James Fry i passarà a la història com «el jove lord», «el descalç», «el príncep dels mars»... Però ningú sap que ell és ... el Capità Garfi !!

 

 

 

 

portada omnia, tot allo que puguis somiar

 

 

Òmnia, tot allò que pugis somiar

Tothom sap que a Òmnia, la gran botiga virtual, s'hi pot comprar qualsevol cosa. Per això, quan en Nico llença per accident a les escombraries el peluix preferit de la seva germana petita, no dubta a buscar-ne un d'igual a la web per substituir-lo. Però un error informàtic inesperat el conduirà fins al cor mateix d'Òmnia, un magatzem im- mens i extraordinari on la cerca del peluix serà només el començament d'una aventura molt emocionant...

 

 

 

Vine i participa al Club de Lectura Jove!

Llegeix per compartir, llegeix per diversió, llegeix per conèixer món.

Etiquetes: joventut