Participa al Club de Lectura Jove de la Biblioteca de Taradell

18/11/2017
18 de novembre de 2017
La Biblioteca Taradell et proposa participar al 22è Premi de Literatura Protagonista Jove amb el propòsit d'estimular la lectura d'imaginació en els nois i noies.

Per aquest motiu organitza un Club de Lectura adreçat a joves de 15 i 16 anys que llegiran les lectures proposades pel Premi Literatura Protagonista Jove. Es tracta d'un espai de trobada i intercanvi d'experiències i opinions entre persones que comparteixen un mateix interès: la lectura.

La mèdium Silvestre Vilaplana

 

 

La primera novel·la escolliada és La mèdium, de Silvestre Vilaplana. L'argument gira entorn de la petita Leiza té el poder extraordinari de predir el futur. Lluny de semblar-li un poder anormal, ho descobreix sense fer-ne escarafalls. Per descomptat, per als adults que hi ha al seu entorn aquesta capacitat és una arma d'extraordinari poder, ja que qui sigui capaç de posseir la petita Leiza en pot treure un rèdit fabulós. I aquí comença una fugida desesperada dels qui volen preservar la infantesa i la innocència de la Leiza allunyada dels poderosos que se la volen fer seva. 

 

 

L'objectiu del Premi de Literatura Protagonista Jove és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels joves es faci sentir, donant-los l'oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar, de la biblioteca o del club de lectura. Les properes lectures proposades són Xaval gras es menja el món de K.L. Going, Camins de nit de Raimon Portell  i Aquí és on tot comença de Jennifer Niven.

Per apuntar-vos us podeu adreça al taulell de préstec i informació de la Biblioteca de Taradell.

Llegeix i comparteix les teves lectures al Club de Lectura Jove de la Biblioteca de Taradell!

 

Cartell Club de LEctura Jove