Participa a la travessa dels Oscars 2019

Des de la secció de cinema de la biblioteca us animen a participar a la Travessa dels Oscars! 
Dimarts, 05/02/2019

Per quinzè any consecutiu, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell organitza la travessa dels Oscars. Hi poden participar tots els usuaris, a partir de 14 anys, que ho vulguin omplint les butlletes que es poden trobar al taulell de préstec de la Biblioteca. Només s'accepta una butlleta per persona. En cas de dipositar-ne més d'una, no en serà acceptada cap i quedaran automàticament anul·lades. En concret, cada participant ha de fer les seves apostes per a deu categories: a la millor pel·lícula, al millor director, al millor actor i millor actor de repartiment, millors actrius principals i de repartiment, millor pel·lícula de parla no anglesa, millor banda sonora, millor vestuari i millor pel·lícula d'animació. Hi pots participar fins al 23 de febrer a 2/4 de 2 del migdia.

La cerimònia de la 91a edició dels Oscars se celebrarà el 24 de febrer en el Dolby Theatre de Hollywood. El guanyador/a obtindrà un regal sorpresa! 

Aprofitant que arriben els Oscars, us recordem que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi podeu trobar una àmplia secció de cinema.