'Olives picants', el llibre del Club de Lectura del mes de novembre

28/11/2019
28 de novembre de 2019

La tertúlia-debat es farà el 28 de novembre i comptarà amb la seva autora, Anna Monreal. 

Els membres del Club de Lectura de la Biblioteca de Taradell ja poden recollir el llibre del mes de novembre. Es tracta d'Olives picants, una novel·la d'Anna Monreal que precisament assistirà a la tertúlia que es farà el dijous 28 de novembre a partir de 2/4 de 8 del vespre. Olives picants és la primera novel·la d'Anna Monreal, una autora desacomplexada i mordaç, amb el do de l'observació i de l'humor.

 

Portada Olives Picants

 

L'argument

La Maria Encarnació té seixanta-cinc anys, regenta una parada d'olives i bacallà al mercat i espera que un home la faci sentir com quan en tenia vint-i-cinc. La Rut, de vint-i-nou, n'espera un altre que li faci perdre la virginitat mentre vegeta en un entresòl que comparteix amb els seus pares. I l'home que espera la Muriel mentre fuma compulsivament al menjador de casa posseeix allò que ha de salvar la vida del seu fill i que cap màquina pot fabricar. Finalment, aquests tres homes apareixeran a les seves vides, però algunes sabran aprofitar millor que les altres l'oportunitat que fa tants anys que esperen.

 

Anna Monreal

 

L'autora

Anna Monreal va néixer a Barcelona el 1976. Llicenciada en economia per la Universitat de Barcelona, va estudiar narrativa a l'Ateneu Barcelonès entre els anys 2006 i 2010. La seva primera novel·la, Olives picants (Proa) va guanyar el Premi El Lector de l'Odissea de l'any 2011. Tristany és el seu segon llibre, que va merèixer el 38è premi de novel·la curta Just M. Casero (2018).

twitter