Núria Martínez presentarà a la Biblioteca el llibre 'Peces d'un trencaclosques'

06/12/2018
El 13 de desembre la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la presentació de la novel·la Peces d'un trencaclosques

Es tracta de la primera novel·la de Núria Martínez, una crítica literària que porta molts anys publicant ressenyes dels llibres escrits en llengua catalana i que gestiona el bloc La màgia dels llibres i signa sota el pseudònim de Bruixeta. El llibre explica la mort del Biel en un accident de trànsit. Aquest fet deixa una petjada molt profunda en la protagonista, que intentarà ordenar de nou la seva vida, malgrat el dolor i la pèrdua. La novel·la està basada en fets reals. La presentació anirà a càrrec de Mònica Pladevall i es farà a 2/4 de 8 del vespre.

 

L'argument

Portada llibre Peces d\'un trencaclosques

La vida no deixa de ser un trencaclosques gegant, on primer maldem per trobar les peces i després saber on situar-les perquè encaixin a la perfecció. Quan una de les peces es perd o es malmet res no tornarà a ser igual i el trencaclosques quedarà incomplet. Després de rebre la notícia de la mort del seu fill, en Biel, a la Mar encara se li farà més difícil encaixar-ne totes les peces, i encara més quan els fantasmes del passat mai no han deixat de perseguir-la. L'única solució possible passarà per la renúncia i la clau serà com afrontar-ho sense caure en l'espiral de l'abandó. En les pàgines d'aquesta novel·la l'autora hi ha vessat part de les seves vivències personals, sempre modelades amb la creació d'una obra literària que us colpirà.

 

L'autora

Núria Martínez

Núria Martínez va néixer al barcelonès barri de Sants. Des de l'any 2002 viu a Taradell. Ha cursat magisteri a la UB i l'itinerari de novel·la a l'Ateneu Barcelonès, del projecte que allà comença neix la seva primera novel·la. Lectora compulsiva administra el blog de ressenyes literàries La màgia dels llibres al mateix temps que gestiona totes les xarxes socials que l'acompanyen. També col·labora, amb les seves ressenyes, a Taradell.com. Va guanyar el I Premi Cruce de Caminos Negrecriminal amb el relat titulat Un malson publicat en el recull del mateix nom. Ha participat en el projecte blogaire Quedem al Zurich i ha publicat un relat al número 12 de la revista Inèdit.

twitter