ACTE SUSPÈS Nova edició del cicle de projeccions 'Taradellencs pel món'

Les dues darreres sessions s'han ajornat per responsabilitat davant la pandèmia

Diumenge, 25/10/2020

Lluís Verdaguer, Jaume Sañé, Joan Roqué i M. Teresa Simó i Gerard Roma seran els protagonistes del cicle Taradellencs del món, els divendres del mes d'octubre. 

El 9 d'octubre arrencarà la divuitena edició del cicle Taradellencs pel món a la Biblioteca de Taradell, una activitat que va néixer l'any 2003 amb l'objectiu de difondre el fons de Senderisme, excursionisme i viatge de la biblioteca i alhora donar l'oportunitat als viatgers taradellencs de compartir la seva experiència viatgera. Enguany es faran quatre projeccions i també es podrà veure una exposició de fotografies dels viatges. Com a novetat, les projeccions es faran a la sala 1 del Centre Cultural Costa i Font i començaran a 2/4 de 8 del vespre. L'ús de mascareta serà obligatori.

Durant tot el mes es podrà veure una exposició de fotografies dels viatges que s'explicaran durant el cicle. 

 

La volta al món en 80 dies   lluís Verdaguer

La volta al món en 80 dies | Lluís Verdaguer | 9 d'octubre

 "Un viatge de 80 dies al voltant del món, descobrint 20 països dels 5 continents, amb la motxilla i la càmera com a companyes de viatge. Un viatge per no conèixer països, per conèixer-se a un mateix. Un viatge que no era un viatge, era un repte molt personal".  

 

Natura sàvia   Jaume Sañé

És veritat que la natura és sàvia? | Jaume Sañé | 16 d'octubre

Jaume Sañé és cofundador i guia de viatges de Matoke Travel, i també naturalista i divulgador ambiental. En aquesta projecció farà un recorregut per Madagascar, Uganda i Brasil, els tres destins que l'han enamorat d'entre els més de noranta països que ha visitat. Viatjar li ha servit per crèixer, per conèixer món, per canviar la seva manera de pensar i també per respondre a la pregunta que li han fet moltes vegades: És veritat que la natura és sàvia?

 

Georgia

Geòrgia. Trekking al Gran Caucas | Joan Roqué Escoda i M.Teresa Simó Ferrer | 23 d'octubre

Aquesta projecció té com objectiu poder explicar amb imatges la nostra agradable experiència en recorre un país diferent al nostre en molts aspectes. Un país d'impressionants paisatges i muntanyes imponents, amb llacs, glaceres i boscos espectaculars.

 

GR11 gerard roma

GR11, Camina | Gerard Roma | 30 d'octubre

Camina.
Camina lluny,
camina com qui vol saber-ho tot.
Camina fins a trencar-te. Camina.