Nova activitat a la sala Infantil: 'Tastallibres'

La primera sessió serà el 24 de gener a 2/4 de 6 de la tarda. 

Dilluns, 05/12/2022

El foment de la literatura infantil i juvenil (LIJ) se sosté sobre tres àmbits: l'entorn familiar, l'escola i la biblioteca. Treballar la LIJ a la biblioteca suposa posar a disposició dels possibles lectors una selecció de títols de qualitat i facilitar-los l'accés a aquest fons: llibres triats d'acord amb la qualitat i els interessos dels lectors, en un espai apropiat per llegir dins de la biblioteca, amb unes activitats de promoció pensades per a les diferents edats i un personal format que sàpiga aconsellar els lectors i ajudar-los a triar.

Amb aquest objectiu neix una nova activitat a la sala Infantil de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Es tracta de Tastallibres i està adreçada a nens i nenes a partir de 7 anys. L'objectiu és donar el màxim suport a la millora i innovació de les accions d'estímul de la lectura i fer que els infants esdevinguin lectors habituals. Es farà un cop al mes, durant una hora i anirà a càrrec de Montse Mondelo. 

Els llibres nodreixen els continguts del nostre pensament i faciliten el desenvolupament de la fantasia i de la creativitat i per això es compartiran lectures, es coneixeran escriptors, es fomentarà l'esperit crític dels participants, es proposaran noves lectures de tots els àmbits i estils (novel·la, còmics, coneixements, aventures, humor, etc) per descobrir una manera gratificant de lectura. Cada infant triarà un llibre i a la trobada del més següent servirà per posar-los en comú. 

twitter