Nou taller d'escriptura a la Biblioteca

16/11/2020
16 de novembre de 2020

Serà virtual i es farà el dijous 3 de desembre a la tarda. 

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza un nou curs d'escriptura. En aquest cas serà virtual i anirà a càrrec del poeta i periodista cultural Esteve Plantada del Laboratori de Lletres. Es farà el dijous 3 de desembre de les 5 de la tarda a les 8 del vespre.

En aquest curs es busca que l'alumne experimenti amb eines per estimular la seva creativitat i es familiaritzi amb tècniques narratives bàsiques. Es posa èmfasi en el procés creatiu.

Cartell Taller Escriptura Creativa

Els objectius són perdre la por d'escriure, desenvolupar la creativitat, experimentar amb diversos processos creatius per tal que cadascú pugui trobar el propi, conèixer les tècniques narratives bàsiques, entendre com treballen els escriptors, compartir els propis textos amb confiança i per tal de conèixer l'opinió d'altres escriptors i lectors i aprendre a rebre crítiques constructives i a donar-ne als companys.

Les inscripcions s'han de fer enviant un correu electrònic a b.taradell@diba.cat

 

El professor

Esteve Plantada_Laboratori de Lletres

Esteve Plantada i Hermoso (Granollers, 1979) és poeta i es dedica al periodisme cultural. Ha publicat els poemaris Big Bang Llàtzer (Premi de Poesia Mediterrània Pare Colom 2016), Fosca Límit (Premi Llegir en cas d'incendi al millor poemari del 2015) i A l'ombra dels violins (Premi Amadeu Oller 1997), entre d'altres. És professor del Màster de Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats (UAB) i d'escriptura creativa al Laboratori de Lletres. Col·labora regularment a El Temps, a "Els Matins" de TV3, al "Catalunya Migdia" i "El Suplement" de Catalunya Ràdio i a l'"Àrtic" de Betevé.  Amadeu Oller 1997).
twitter