Nou Laboratori de lectura pel mes de març: 'El calaix de l'artista'

El proper divendres, 9 de març i el dilluns dia 19, a 2/4 de 6 de la tarda es farà un nou Laboratori de Lectura a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. 
Divendres, 09/03/2018

L'activitat, que porta per títol El calaix de l'artista està inspirada en el conte Sóc un artista! de Marta Altès, entre d'altres. En aquesta ocasió, el Laboratori de Lectura anirà a càrrec de Montse Modelo, coresponsable de la sala Infantil de la Biblioteca. En aquest cas, el laboratori presenta un artista que ha obert un calaix i hi ha guardat la llum d'avui. Demà potser hi posarà el paisatge que veu des de la seva habitació. També serà un  bon lloc per a les postals d'estiu i els objectes que recull del carrer quan passeja. Qui sap si  algun dia tot això li farà servei davant d'un full en blanc.

Els laboratoris de lectura són espais de creació per a les famílies que conviden a experimentar al voltant dels llibres. Es tracta d'una activitat recomanada per a infants de 6 a 9 anys que hi participen acompanyats de les seves famílies. Tenen una durada aproximada de 90 minuts.

En el Laboratori de Lectura del mes de març tenim l'objectiu de donar a conèixer diferents tècniques d'il·lustració, estils i universos creatius; aproximar als infants a un ventall divers d'il·lustradors contemporanis, amb residència a Catalunya i convidar els infants a explorar algunes de les tècniques i animar-los a desenvolupar la seva vesant creativa i artística.

Les places són limitades, i per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la biblioteca.