Nou Club de Lectura en anglès a la Biblioteca de Taradell

16/02/2017
16 de febrer de 2017
Es tracta d'una activitat que té com a objectiu practicar la llengua anglesa a partir de la lectura d'una novel·la en versió original. 

En aquesta ocasió el llibre escollit és la versió adaptada de la novel·la The woman in White de Wilkie Collins. Una història considerada com una de les primeres novel·les de misteri. La conductora d'aquest club de lectura serà Eva Tordera, professora d'anglès de l'INS Taradell. El Club de Lectura es farà el dimecres 22 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda i servirà per debatre i comentar aquest clàssic de la literatura anglesa. Totes les opinions i comentaris es faran en anglès. Per això, per participar en aquest Club de Lectura, es requereix un nivell d'anglès mitjà, equivalent al First Certificate. Qui es vulgui llegir el llibre, pot recollir-lo a la Biblioteca de Taradell, de forma gratuïta.

“One night Walter meets a strange woman dressed all in white. They talk together and Walter is very much surprised to hear the woman talking about the place and the family he is on his way to see. Before he can ask her any questions, she disappears.”

twitter