Míriam Galisteo i Lluís Pujadas guanyen la setena edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Han recollit el premi aquest dissabte. 

Dissabte, 21/01/2023

La setena edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó té guanyadors. Es tracta de Míriam Galisteo (@miriam.galisteo) i de Lluís Pujadas (@lpujadas_2). 

En aquesta edició van entrar a concurs més d'un centenar de fotografies que són les que complien les normes de ser seguidor de la Biblioteca de Taradell a Instagram (@bibliotaradell), i que les imatges estiguessin etiquetades amb #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell23 Se'n van descartar una desena per no complir alguna d'aquestes característiques.

 

El jurat estava format per Míriam Martínez i Berta Camprubí, regidores de l'Ajuntament de Cultura, Patrimoni i Festes de l'Ajuntament de Taradell i i d'Ester Solans, responsable del Parc de les Olors de Taradell que van destacar "la dificultat per escollir dues imatges guanyadores per l'alt nivell de la participació i qualitat de les fotografies que entraven a concurs". L'augment del nombre d'atxes durant la cavalcada de Reis ha contribuït a que el nivell i la qualitat de les imatges augmentés. 

Els dos guanyadors van rebre un lot de llibres de la Biblioteca de Taradell i un lot de productes del Parc de les Olors. 

Es tracta d'un concurs que va néixer l'any 2017 quan el Grup de Recerca Local de Taradell va dedicar un documental a les atxes de barballó i des del primer dia compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell, la Comissió de Festes, la Biblioteca i l'Arxiu Fotogràfic amb l'objectiu de potenciar les atxes de barballó el dia de la Cavalcada de Reis. 

AtxesLluísJPG

La fotografia guanyadora de Lluís Pujadas amb el text que l'acompanyava: "Endavant les atxes. Marcant el camí de la il·lusió". 

 

AtxesMíriamJPG

La imatge guanyadora de Míriam Galisteo amb el text que l'acompanyava: Els reis arriben a Taradell envoltats del foc de les atxes de barballó 

 

twitter