Miquel Ylla presentarà 'El llibre que va fer el cim. Vivència a la muntanya' a la Biblioteca de Taradell

10/07/2017
10 de juliol de 2017
Miquel Ylla presentarà el proper divendres, 14 de juliol, El llibre que va fer el cim. Vivència a la muntanya. Es tracta d'un conjunt de relats curts il·lustrats que tenen la muntanya com a nexe comú, i també la literatura.

Són narracions en què la poesia i la natura es confonen de manera bella i lírica. Molts dels escrits d'aquest llibre van ser publicats en diferents números del butlletí informatiu del Centre Excursionista de Taradell a partir de l'any 1999. El pròleg l'ha escrit la presidenta del Centre Excursionista de Taradell, Carme Delgado. La presentació començarà a les 8 del vespre i anirà a càrrec del fotògraf i alpinista Antoni Anguera. Tot seguit es farà una petita xerrada sobre Els llibres de muntanya tenen cos i ànima. L'activitat està organitzada pel Centre Excursionista de Taradell.

Miquel Ylla Boré (Vic, 1948). Cardiòleg, especialista en medicina de muntanya i alpinista. Practica aquest esport arreu del món. Lector, escriptor i col·leccionista de llibres de muntanya. Ha creat una biblioteca monumental amb 10.000 llibres de temàtica muntanyenca, a Vic. El 2008 guanya el Premi Caixa Sabadell de Periodisme de Muntanya i Aventura, i el 2009 rep la Medalla de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Ha publicat Mirar precipici avall (2013, Cossetània i Alpina), obra guanyadora del 2n Concurs Literari de Relats Curts Històries de Muntanya, i Per què escric: Gràcies, muntanyes (2015, Impremta Moderna), que inclou una trentena de narracions.

Portada llibre Miquel Ylla

twitter