Més de cent treballs opten al 21è Premi Solstici de Taradell

En total s'hi han presentat 115 obres repartides en les tres categories del certamen organitzat per la Comissió Premi Solstici i la Biblioteca de Taradell.

Dissabte, 10/06/2023

Un cop finalitzat el termini per presentar les obres al 21è Premi Literari, el jurat ja s'ha posat a llegir els 115 treballs que s'han rebut en l'edició d'enguany. 

D'aquestes, 41 corresponen a la categoria C, la d'adults; 12 a la B, la de joves i 62 al Premi Jordi Capell. Pel que fa a les modalitats, 59 persones han presentat les obres en poesia mentre que 56 ho han fet en prosa. 

El jurat està format per Rosa Codina i Costa, Aniol Florensa i Tort, Montse Morcillo i Vivet, Marta Ramírez i Baró, Jesús Ramos i Santiago, Àlex Riera i González, Lluís Rovira i Masnou i Aleix Solà i Pascual que faran públic el seu veredicte el dissabte 10 de juny a les 12 del migdia en un acte que es realitzarà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i que comptarà amb l'acompanyament musical de David Bitter.

Al llarg d'aquestes 21 edicions han participat en el Premi Literari Solstici un total de 2.543 treballs, 1404 en prosa i 1139 en poesia. Es tracta d'un concurs que s'ha consolidat i que s'ha convertit en un referent entre els premis literaris que actualment es convoquen a Osona. 

SOLSTICI 23  Cartell