Més de cent treballs opten al 16è Premi Solstici de Taradell

25/05/2018
25 de maig de 2018
Un total de 110 treballs s'han presentat a la setzena edició del Premi Literari Solstici organitzat per la Comissió Premi Solstici i la Biblioteca de Taradell.

D'aquests, 73 opten al premi de la categoria A, d'adults, i la resta, 37, a la categoria B que correspon al Premi Infantil Jordi Capell. Dels 73 treballs presentats a la categoria d'adults, 46 són en prosa i 27 en poesia mentre que dels Infantils, 22 són en poesia i 15 en prosa.

El jurat, format per Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Antoni Pladevall i Arumí, Aina Homs i Godayol, Jesús Ramos i Santiago, Aleix Solà i Pascual i Lluís Rovira i Masnou serà l'encarregat de decidir els guanyadors i finalistes de cada categoria. Els guanyadors de la categoria A rebran 400 euros de cada modalitat i els segons classificats, 250. Pel que fa a al Premi Jordi Capell, els guanyadors de cada modalitat rebran un lot de llibres. La proclamació del veredicte i el lliurament dels premis tindran lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell el dissabte dia 16 de juny de 2017 a les 12 del migdia.

Al llarg d'aquestes setze edicions s'han rebut un total de 1886 treballs, 1003 en prosa i 883 en poesia.  

El Premi Solstici compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i la Diputació de Barcelona i la col·laboració d'Òmnium Cultural, El Prat Verd, Auto Pla Vic, i el Restaurant El Nou Montseny.