Maite Pujol presentarà a la Biblioteca el llibre 'El treball per projectes. Fer recerca a l'educació infantil'

S'hi presenta el treball conjunt d'adults i infants d'educació infantil a l'escola pública Les Pinediques de Taradell al llarg de gairebé quaranta anys.

Dijous, 01/12/2022

L'exprofessora de l'escola Les Pinediques, Maite Pujol, presentarà el proper dijous 1 de desembre, a les 7 de la tarda i a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell el llibre El treball per projectes. Fer recerca a l'educació infantil. 

L'acte comptarà amb la participació de l'autora, del regidor d'Educació Lleïr Pladevall i de David Altimir en representació de Rosa Sensat i una conversa entre exalumnes de Les Pinediques moderada per Míriam Martínez.

El treball per projectes. Fer recerca a l'educació infantil pretén justificar i reivindicar l'escola com a context per a la recerca d'infants i adults.En ell, Pujol explica i desglossa una trajectòria d'experimentació a l'aula i a diferents espais de dins i de fora de l'escola. És el treball conjunt d'adults i infants d'educació infantil a l'escola pública Les Pinediques de Taradell al llarg de gairebé quaranta anys. Una trajectòria d'experimentació gràcies a la qual s'aprofundeix en el coneixement de l'entorn natural, científic, social, artístic i cultural, i en els diferents llenguatges.

El treball per projectes, recollit en diverses modalitats, és sempre el fil conductor de les experiències. El volum exposa i acull tant la fonamentació teòrica com les pràctiques educatives que donen sentit i coherència als processos desplegats, que entronquen amb els paradigmes contemporanis que han fet avançar l'educació infantil en les darreres dècades.

En aquest llibre, editat per Rosa Sensat, s'hi documenten més de cinquanta experiències pedagògiques a les quals s'hi accedeix a través de codis QR.

El treball per projectes