Lídia Casado torna a guanyar la travessa dels Oscars de la Biblioteca

04/03/2017
04 de març de 2017
Lídia Casado Rovira és la guanyadora de la travessa dels Oscars que des de fa tretze anys organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Casado, que ja va ser la guanyadora la travessa de l'any passat, va encertar set de les deu categories que hi havia a la butlleta. Concretament va encertar en la categoria de millor actriu protagonista (Emma Stone - La La Land); millor actriu secundària (Viola Davis - Fences); millor pel·lícula de parla no anglesa (El viajante - Irán, Asghar Farhadi); millor banda sonora (Justin Hurwitz - La La Land); millor director (Damien Chazelle - La La Land), millor actor protagonista (Casey Affleck - Manchester frente al mar) i millor actor secundari (Mabershala Ali (Moonlight).  En canvi, no va encertar en les categories de millor pel·lícula, millors efectes visuals i millor fotografia. Com a premi es va emportar un val per a dues pel·lícules. 

La cerimònia de la 89a edició dels Oscars es va celebrar el passat 2e de febrer en el Dolby Theatre de Hollywood. 

Una quinzena de persones van participar a la travessa d'enguany. Us recordem que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi podeu trobar una àmplia secció de cinema.

Lídia Casado - Travessa Oscars 2017