Lídia Casado repeteix victòria a la travessa dels Oscars

La taradellenca va endevinar cinc de les deu categories proposades.

Divendres, 01/04/2022

Lídia Casado és la guanyadora de la 18a Travessa dels Oscars que organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb motiu de la gala dels Oscars, celebrada a Los Angeles, el passat diumenge 26 de març de 2022. 

De la vintena d'usuaris que enguany van participar a la travessa, Casado és qui en va encertar més. Concretament ho va fer en cinc de les deu categories proposades: Millor actriu per Jessica Chastaina (Los ojos de Tammy); Millor pel·lícula estrangera per Drive my car (Japó), Millor director per Jane Campion (El poder del perro);  Millor actor de repartiment per Troy Kotsur (CODA) i Millor pel·lícula d'animació per Encanto.

En canvi, no va encertar la Millor pel·lícula que va ser per CODA: Los sonidos del silencio; ni la Millor actriu de repartiment que va ser Ariana DEBose (West Side Story); ni el Millor documental que va ser Summer of soul (Estats Units); ni el Millor actor premi que va recaure a Will Smith (El método Williams) ni la Millor banda sonora que va ser per Dune. 

Casado s'ha emportat un lot de llibres i entrades pel Cicle de cinema Gaudí que es pot veure cada més a Can Costa.

Aquesta és la cinquena vegada que Casado guanya la Travessa dels Oscars de la Biblioteca. Va guanyar a les edicions del 2016, 2017, 2019 i 2021.

Travessa Oscars 2022