L'exposició 'Maridatge d'Instants' arriba a la Biblioteca

La mostra de fotografies i textos es podrà veure del 17 de juny al 9 d'agost.

Dissabte, 15/06/2019

Del 17 de juny al 9 d'agost a la Biblioteca de Taradell es podrà veure l'exposició Maridatge d'instants: una simfonia d'imatge i poemes amb fotografies de Xavier Serra i textos de Joan Palau. En aquesta mostra Serra i Palau es proposen que “la Fotografia que és imatge, és forma, és color, doni la mà a la Poesia que és paraula, és sentiment, és cor".

En aquest cas, expliquen que “la imatge ens acosta una dimensió diferent de l'art, de manera que en mirar-lo és com si ens parlés fonent línies, formes, lletres, colors, sentiments, plaer i silencis més llargs que obren pas a un contrast més ampli, lectura diferent i a voltes si hi connectem, perquè no?, alguna petita sensació a flor de pell un xic més llarga que de costum. La Poesia, igual que la fotografia i qualsevol tipus d'art, es mereixen lluir en espais molt més amplis que uns fulls de paper empresonats en unes tapes prou boniques, encara que sigui amb lletres daurades”.

Exposició Maridatge d\'instants 2019

Xevi Serra Prat (fotògraf). És membre del Grup Fotogràfic Manlleu i FCF. Tot i que li agrada experimentar amb diferents temàtiques es considera paisatgista. Li motiva captar imatges amb la seva essència i detalls per poder valorar intensament el que la natura ens ha regalat, per donar-li el respecte que es mereix.    

 Joan Palau (autor dels poemes). L'any 2017 va aconseguir el primer premi de poesia del Gat Literari de Torelló. El febrer de 2018 va publicar el seu primer poemari, Detalls.

twitter