'Les veus operístiques' amb Albert Prat

14/02/2017
14 de febrer de 2017
Les veus operístiques és el nom de la xerrada que farà el taradellenc Albert Prat el proper dijous 16 de febrer a la Biblioteca de Taradell a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Es tracta d'una breu introducció al món de les veus operístiques i a l'òpera, mostrant-ne les seves característiques, la seva diversitat, varietat i diferents tipologies coneixent així, les diferents veus, sopranos, tenors, baix, etc. així com les diferents tipologies de veus dins de les mateixes categories. També es parlarà de  les diferents maneres en que venen presentades i articulades dins del discurs operístic i en el transcurs de la funció, els diferents números, i parts que contenen en general les òperes. En definitiva, la xerrada serà una guia molt breu i molt general en la qual es donarà eines a l'oient per poder fruir d'una representació operística d'una manera més intensa.

Aprofitant que el 28 de març des de la Biblioteca de Taradell s'organitza una sortida al Liceu per anar a veure l'òpera Rigoletto de Verdi, Prat també aprofitarà la xerrada per fer una “revisió dels papers i de les veus que participen en Rigoletto”. Segons explica Prat serà “una xerrada on s'escoltarà molta música i molta diversitat de veus”. 

Amb la col·laboració dels Amics de Santa Llúcia