Les biblioteques de la XBM et conviden al cinema

16/10/2019
16 de octubre de 2019

Aconsegueix una de les cent entrades dobles per veure la preestrena de 'El silencio de la ciudad blanca', que tindrà lloc el 24 d'octubre, a les 8 del vespre a Barcelona. 

La novel·la d'Eva G. Sáenz de Urturi, El silencio de la ciudad blanca, és la primera part d'una de les trilogies més prestades a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Ara arriba a la gran pantalla de la mà del director Daniel Calparsoro. Al visitar la pàgina de Facebook de la XBM podreu obtenir una entrada doble per gaudir de la preestrena de la pel·lícula el proper 24 d'octubre, a les 8 del vespre, al Cinesa Diagonal de Barcelona.

Per participar al sorteig, només cal que seguiu el Facebook de BibliotequesXBM i que comenteu el post del sorteig etiquetant la persona amb qui aniríeu a veure la pel·lícula i el per què. Entre tots els participants, es sortejaran cent entrades dobles. La promoció és vàlida fins al 18 d'octubre.

L'escriptora basca Eva G. Sáenz de Urturi va irrompre al panorama de la novel·la negra espanyola quan el 2016 va publicar la primera part d'aquesta trilogia que ja porta més de cinquanta edicions i s'ha traduït a vuit idiomes. El director Daniel Calparsoro ha rodat aquest thriller frenètic que transporta l'espectador a la històrica ciutat de Vitòria, on es reprenen uns crims molt violents que porten vint anys aterrant a la població. L'actor Javier Rey es posa a la pell de l'inspector de policia que ha d'investigar el cas a les ordres d'una subcomissària de policia interpretada per l'actriu Belén Rueda. Completen el repartiment, entre d'altres, Aura Garrido, Jordi Mollà i Manolo Solo.

Si encara no heu llegit la novel·la, podeu aconseguir-la a la Biblioteca o descarregar-vos-la des de la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya.

Captura-El silencio de la ciudad blanca