L'eBiblio incorpora 2.300 pel·lícules al seu catàleg

08/08/2018
08 de agost de 2018
Des de fa uns dies la plataforma eBibio Catalunya ha incorporat en el seu catàleg diverses pel·lícules.

Concretament conté més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia a través del nou servei, ebibliocat.efilm, també gestionat conjuntament per la Gerència amb la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Biblioteques de Barcelona. El catàleg que s'ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals triats per una comissió de bibliotecaris especialistes de la XBM a partir dels fons distribuïts per Filmin.

 
Els continguts estan integrats parcialment a la plataforma, en el sentit que es poden trobar pel cercador d'eBiblio Catalunya i també dins l'apartat Matèria sota l'epígraf Pel·lícules, però el préstec i la visualització es fa des de la plataforma ebibliocat.efilm  amb un espai personal propi,  pel que l'usuari caldrà que es validi primer a l'eBiblio Catalunya i després aebibliocat.efilm, com sempre amb el número de carnet de biblioteca i el PIN. 
 
Cada usuari podrà tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El  temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació s'hi podrà accedir des de diferents dispositius. Les pel·lícules es poden visionar en streaming des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta.