'La veritat sobre el cas Harry Quebert' al Club de Lectura del mes de març

20/03/2017
20 de març de 2017
La veritat sobre el cas Harry Quebert és la novel·la escollida pel Club de Lectura del mes de març a la Biblioteca de Taradell. 

Els membres del Club de Lectura de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell ja poden recollir el llibre que hauran de llegir aquest mes de març. Es tracta de l'existos llibre de Joël Dicker, La veritat sobre el cas Harry Quebert. El debat sobre el llibre es farà el dimecres 29 de març a partir de 2/4 de 8 del vespre a la mateixa biblioteca.

 

Portada llibre Harry Quebert

L'argument

Som al 2008. En Marcus Goldman, l'estrella més jove de les lletres americanes, no aconsegueix escriure la seva segona novel·la. Però en plena crisi d'inspiració li arriba la notícia: el seu amic i antic professor a la universitat, l'escriptor de culte Harry Quebert, és acusat d'haver assassinat, fa molt de temps, una noia de 15 anys amb qui va mantenir en secret una relació amorosa quan ell en tenia 34. Malgrat els anònims amenaçadors que rep, en Marcus decideix investigar el cas fins al final. ¿Què va passar aquell estiu del 1975 a Nou Hampshire? ¿Qui va matar la Nola Kellergan? Descobrir-ho pot salvar la vida al seu amic Harry Quebert, i per a ell pot representar l'oportunitat d'escriure el llibre d'èxit que li reclamen. 

 

 

Joël Dicker

L'autor

Fill d'una llibretera ginebrina i d'un professor de francès – i besnét del polític Jacques Dicker –, Joël Dicker es va escolaritzar a Ginebra, entre altres a l'escola Madame de Staël i va fer el Cours Florent a Paris durant un any abans de tornar a Suïssa. Titulat en dret per la Universitat de Ginebra (2010), amb la seva primera novel·la, Els últims dies dels nostres pares, publicada en català el 2014, va guanyar, amb tan sols 25 anys, el Premi dels Escriptors Ginebrins. Dos anys després publicava La veritat sobre el cas Harry Quebert (2012), un fenomen editorial que s'ha descrit com una mena de barreja entre Larsson, Nabókov i Philip Roth i que ha rebut elogis unànimes tant de la crítica com del públic.

twitter