'La veritable història del llibreter assassí de Barcelona' al Club de Lectura del mes de febrer

25/02/2021

Es comptarà amb la presència del seu autor, Marcel Fité. 

La veritable història del llibreter assassí de Barcelona de Marcel Fité és el llibre escollit pel proper Club de Lectura, que serà el 25 de febrer, a partir de 2/4 de 8 del vespre. El llibre ja el podeu recollir al taulell de préstec de la Biblioteca.

El Club de Lectura es farà en format virtual i per participar-hi cal inscripció prèvia per poder-vos facilitar l'enllaç de la trobada. Ho podeu fer presencialment o enviant un correu electrònic a b.taradell@diba.cat.    En aquesta ocasió es comptarà amb la presència de l'autor per comentar i parlar sobre el llibre.

 

L'argument

Portada_La veritable història de l\'assassí de Barcelona

 

La Barcelona del XIX: assassinats i bullangues. La Barcelona tràgica del comte d'Espanya, la de les bullangues i la de la crema dels convents. És la Barcelona oprimida, convulsa i revolucionària, la ciutat menestral, laboriosa, pacífica i religiosa, esclatà amb un foc i una fúria incontenibles el dia 25 de juliol de 1835. 

Una nova versió, distanciada, divertida i suggeridora, d'aquella època convulsa

 

 

L'autor

Careto_Marcel Fité

Marcel Fité (Coll de Nargó, 1949) és llicenciat en Filologia Catalana i catedràtic de Llengua i Literatura. Escriptor, lingüista i pedagog, és autor de diverses obres, entre les quals destaquen les novel·les El carrer dels Petons, Un seient a la llotja i Escacs d'amor i de mort (premi de novel·la Manuel Cerqueda Escaler 2016); el recull de contes Històries de vetllador (premi Les Talúries 1977); l'assaig Els enigmes de la llengua (premi d'assaig Sant Miquel d'Engolasters 2004); la novel·la juvenil El cim dels Espadats, i el recull de poemes El cançoner del rai.

twitter