'La última llamada' al primer Club de Lectura de Novel·la Negra del 2023

Dilluns, 09/01/2023

El gener del 2022 començava un nou Club de Lectura a la Biblioteca: el de novel·la negra. I el 2023 es continuarà amb aquesta iniciativa que per segon any consecutiu coordinarà Núria Martínez. L'activitat forma part del Taradell Negre, el Festival de Novel·la Negra que es portarà a terme a Taradell el 14 i 15 d'abril. 

La primera lectura de novel·la negra del 2023 serà La última llamada d'Empar Fernández en la que ens presenta un dels pitjors escenaris que es pot presentar a uns pares: la desaparició d'un fill. En aquest cas, d'una filla. Els membres del Club de Lectura es trobaran per comentar l'obra el dilluns 9 de gener a les 7 de la tarda. 

 

L'argument

Portada \'La última llamada\'

Noemí Monteagudo va sortir una nit per celebrar el final de curs, però mai va tornar a casa. Abans de desaparèixer va fer una última trucada que el seu pare no va atendre. Tres anys després la seva família ha perdut tota esperança: la seva mare sobreviu a base d'ansiolítics, el seu pare aplaca la culpabilitat amb l'ajuda còmplice de l'alcohol i només la seva germana, Yolanda, és capaç de rescatar una mica de seny per seguir endavant.

 

L'autora

Empar Fernández

Empar Fernández (Barcelona) és professora, columnista de premsa i autora de guions per a documentals. Ha publicat, entre altres obres de ficció, Perquè mai claregi, Fills de la derrota, Mentides capitals i Sense causa aparent. Ha estat finalista del Premi de Novel·la Fernando Quiñones amb l'obra El boig de les nines i guanyadora del Premi de Novel·la Corta Rejadorada per La cicatriu. Al costat de Pablo Bonell és autora de Cienfuegos, 17 d'agost, de la sèrie de novel·les negres protagonitzada per Santiago Escalona i el thriller Home mort corre.

Foto:Revista Calibre.38