La Supernit arriba a la Biblioteca de Taradell

En Titó, en JohnC i els Fa La La et conviden a gaudir d'un capvespre de jocs, contes i audiovisuals a la biblioteca, on podràs participar activament i viatjar per diferents mons a través dels llibres.

Divendres, 19/05/2023

La cita és el divendres 19 de maig a les 7 de la tarda i es farà simultàniament en 220 biblioteques d'arreu de Catalunya. L'activitat durarà 55 minuts i està recomanada per a nens i nenes d'entre 3 i 8 anys.

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat en col·laboració amb el nou canal SX3 reprenen la Supernit a les biblioteques, aturada a causa de la pandèmia. Aquesta serà la tercera edició de l'activitat (2018, 2019 i 2023) i en Titó, personatge del nou canal per a infants, en serà el conductor, juntament amb el personal de cada biblioteca. També l'acompanyaran el seu amic John C i els animals del "Fa la la". L'activitat té com a objectiu incentivar la passió per la lectura dels infants a través d'una excursió literària que els durà per diferents mons.

Els infants participants, que prèviament s'han haver d'inscrit, aniran d'excursió amb en Titó i el seu amic John C per diferents mons gràcies als llibres. Una de les sorpreses de la nit és l'estrena de la cançó i el videoclip La biblioteca està plena de llibres, protagonitzada pel Titó i els animals del "Fa la la". Els nens i nenes podran cantar i ballar la música i la coreografia de la nova cançó amb els personatges de l'SX3. Aquesta peça, que s'ha creat expressament per a la Supernit, estarà protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del "Fa la la" que sempre l'acompanyen: el Ruquicorn, l'Oca de l'Empordà, l'Os bru del Pirineu i el Tritó del Montseny.

20230519 La Supernit amb Tito scaled

 

twitter