La poesia de Pilar Cabot al Club de Lectura del mes d'abril

15/04/2018
La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell dedica el mes d'abril a la poesia i el Club de Lectura no n'és una excepció. 

Els membres del Club de Lectura també llegiran poesia aquest mes d'abril. Concretament llegiran una selecció de poemes que ha realitzat Montse Llorens de l'obra de Pilar Cabot, que va morir el passat mes de maig. Amb Llorens, experta en la poesia de Cabot comentarem aquests poemes el 26 d'abril a 2/4 de 8 del vespre. 

En aquest recull de l'obra de Cabot, que podeu recollir a la Biblioteca, hi trobem, per exemple, poemes del llibre Avui estimo Baudelaire (Columna, 1988Ç), Els versos obstinats (Edicions Comte d'Aure, 2003), Els rossinyols insomnes (Pagès eidtors, 2008), La remor f'un molt antic silenci (Tèmenos, 2011) o Vol ballar un tango amb mi, senyor Vivaldi? (Tèmenos, 2015).

 

L'autora

Pilar Cabot

 

Pilar Cabot i Vila (Vic, 27 de setembre de 1940 – 20 de maig de 1940 va ser una escriptora catalana. Va ser autora de poesia, narrativa per a nens i adults i contes. Fins i tot s'han escenificat algunes de les seves obres. Entre la primavera de 1965 i la tardor de 1985 va regentar la seva pròpia llibreria, CLAM. Va coordinar les Tertúlies amb poetes, activitat literària on en un ambient propici es treballa amb autèntic rigor l'obra dels poetes més diversos. Les tertúlies es duen a terme a la Biblioteca Joan Triadú, de Vic i han impulsat la creació d'una col·lecció -Col·lecció La Biblioteca- que, en tres volums antològics, recull els treballs realitzats fins a la data. També va ser autora de nombroses crítiques literàries, comentaris de llibres, pròlegs, guions i articles a la premsa. Participà en tertúlies radiofòniques i televisives. Era sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana

 

twitter