La Biblioteca visita l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell

04/11/2015
04 de novembre de 2015
Aquesta setmana un equip de la biblioteca Antoni Pladevall i Font han portat tres maletes plenes de llibres als alumnes de l'escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell que compartiran els alumnes de Primer i Segon de Primària; els de Tercer i Quart i els de Cinquè i Sisè respectivament.

Es tracta d'una activitat que ja fa uns anys que va començar i que té per objectiu que els nens/es es familiaritzin amb la lectura i amb la biblioteca. D'aquesta manera, durant tot el curs aniran treballant amb els diferents exemplars i faran activitats relacionades amb aquests llibres. Els  alumnes es podran emportar els llibres a casa, llegir-los i més tard els hauran d'explicar als seus companys de classe.

La Laura Pujols i la Neli Pérez, de la Biblioteca,  van ser les encarregades de fer arribar les tres maletes als alumnes de l'escola Sant Genís i Santa Agnès i alhora van aprofitar per explicar el funcionament de la Biblioteca, els van convidar a visitar-la i a fer-se el carnet de préstec, que permet gaudir dels llibres de la biblioteca i emportar-se'ls a casa. També van aprofitar la seva vista al centre escolar per explicar-los un conte. 

La Neli Pérez explicant un dels contes als alumnes de cinquè i sisè