La Biblioteca ofereix lots de llibres sorpresa i a la carta per a infants i adults

30/10/2020
30 de octubre de 2020

El moment actual és una bona ocasió per conèixer nous documents i sorprendre's amb la lectura. 

La Biblioteca Antoni Pladevall continua activa i compromesa amb el foment de la lectura compartint el seu ampli fons bibliogràfic. Les noves mesures de contenció de la Covid-19 fan que NO es pugui accedir als diferents espais i triar i remenar entre els documents que habitualment estan a l'abast de tothom. 

Per això us proposem Lots de llibres Sorpesa i a la Carta per a nens i nenes de 0 a 12 anys però també per a adults. Si no sabeu què llegir i us voleu deixar aconsellar, podeu demanar un lot de llibres sorpresa indicant-lo al formulari o en el moment de demanar la cita per telèfon (93 880 10 56), correu electrònic (b.taradell@diba.cat) i també per WhatsApp (619 22 18 29).

Per altra banda, si ho preferiu, ens podeu explicar quines són les vostres lectures preferides i us podem preparar llibres que siguin del vostre gust i tindreu un lot de llibres a la carta.

 Els lots consten de documents variats (còmics, contes, llibres de coneixements, pel·lícules, música, revistes d'anglès..) però també en podem fer de centrats en temàtiques concretes. Tots ells estaran gestionats amb totes les mesures de seguretat.

Sí els títols que trobes en els lots ja els havies llegit abans o si alguna lectura no t'acaba de fer el pes, només cal retornar-lo i agafar un altre lot. Amb aquesta iniciativa també descobriràs altres temàtiques, autors, títols que potser mai agafaries per iniciativa pròpia i/o et fan descobrir aficions aparcades.

També ens podeu fer arribar opinions i propostes de millora a través de les xarxes socials a on també continuarem compartint moltes propostes i recomanacions.

image @bibliotaradell       image facebook.com/BibliotecaTaradell    image @bibliotaradell

Lots sorpresa Biblio 2020

Lots a la carta_Biblio 2020

twitter