La Biblioteca de Taradell us proposa un Club de Lectura en francès

01/05/2019
01 de maig de 2019

L'activitat, que compta amb la col·laboració de l'INS Taradell, servirà per recuperar el clàssic d'Antoine de Saint-Exupéry Le Pétit Prince.

Potser fa anys que vàreu estudiar francès i el teniu una mica rovellat, potser l'esteu estudiant ara, o potser  senzillament us agrada llegir novel·les en llengua original. La Biblioteca Antoni Pladevall i Font proposa un nou club de Lectura en francès de l'obra Le Pétit Prince (El Petit príncep). La trobada es farà el 15 de maig a les 6 de la tarda i estarà dirigida per Sandra Pallarès, de l'INS Taradell. Els interessats poden recollir el llibre a la Biblioteca.

El Club de lectura en francès que es proposa des del fons d'Aprenentatge de llengües de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font pretén ser una trobada relaxada entre lectors, un intercanvi totalment  lliure de comentaris i opinions sobre l'obra llegida, una pràctica de conversa  interactiva distesa, en la que tothom hi pot dir la seva o senzillament escoltar el que es comenta en un ambient relaxat i sense cap pressió. 

L'any 2018 es va celebrar el 75è aniversari de la seva  publicació el 1943 a Nova York, de manera simultània en francès i en anglès. Es tracta de l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry, l'escriptor, poeta i aviador francès que va desaparèixer en un accident d'aviació i que va deixar com a llegat aquest conte poètic i filosòfic que ell mateix va il·lustrar i que ha estat des de llavors lectura  recomanada  entre joves i adults. Darrera de la pretesa senzillesa de la història, la trobada casual d'un aviador i un nen al mig d'un desert, s'inclou tota una filosofia de l'existència humana.

 

twitter