La Biblioteca de Taradell us porta al Liceu

07/03/2016
07 de març de 2016
El Liceu celebra l'any Shakespeare posant en escena una de les millors adaptacions de Romeu i Julieta, Capuleti e i Montecchi de Vincenzo Bellini el compositor de Norma. 

Des de la biblioteca de Taradell us proposem gaudir d'aquesta òpera el 31 de maig a les 8 del vespre. El Liceu ens ofereix uns preus especials per anar-hi i tenim reservades localitats a la part central del tercer pis. Si voleu venir us podeu apuntar, a partir d'aquest dilluns 7 de març, al taulell d'informació de la biblioteca i el preu és de 80 euros (70 euros l'entrada i 10 euros l'autocar). Les places són limitades i s'atorgaran per ordre d'inscripció. El trasllat serà amb autocar fins a la mateixa porta del Liceu.

Liceu òpera

 Aquesta òpera, que conté unes precioses àries belcantistes, arriba al Liceu en una producció amb vestuari del prestigiós dissenyador Christian Lacroix i amb les millors veus del moment: Joyce di Donato i Patrizia Ciofi. L'argument gira entorn de la història d'amor entre Romeu, líder dels Montescs, i Julieta, filla del líder dels Capulets, famílies enfrontades a la Verona del segle XIII.

 

En un món d'intrigues, lluites i rivalitats, Julieta simula la seva mort per escapar amb el seu estimat, però Romeu desconeixedor del fet es suïcida. Quan ella desperta, acaba morint amb ell.

 

Per altra banda, el dilluns 23 de maig, Pol Avinyó oferirà a la biblioteca una conferència sobre Capuleti e i Montecchi amb l'objectiu de  contextualitzar l'òpera, explicar l'argument, els personatges i donar les claus d'audició que assegurin una experiència més completa el dia de l'espectacle.