INNOCENTADA La biblioteca de Taradell serà un dels escenaris de la nova sèrie de TV3 que s’emetrà a la primavera

28/12/2020
28 de desembre de 2020

La sèrie, titulada ‘Veïns', comptarà amb 10 capítols i Julio Manrique en serà el protagonista principal.

TV3 ja ha començat el rodatge de la sèrie que s'emetrà a la cadena durant la tardor. Veïns', així es titula la ficció que s'està rodant aquests dies a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, un dels centres neuràlgics de la trama. Per a la producció de la sèrie, TV3 compta amb la col·laboració de Diagonal TV i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta setmana els rodatges s'estan fent en horari de tancament de la Biblioteca però tant el dilluns 4 i el dimecres 5 de gener, la sèrie es rodarà en horari d'obertura i es demana extres per participar en el rodatge. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic a b.taradell@diba.cat.  En aquest rodatge hi participen, aproximadament, 40 persones que conformen tot l'equip.

Innocentada Gravació Biblio (1)

‘Veïns' és una idea original d'Albert Om, que a la vegada compleix amb funcions de guionista. La nova ficció compta com a protagonistes principals amb els germans Marc i Aina Clotet, Julio Manrique, Marc Cartes, Úrsula Corberó, Nausica Bonnin, Elisabet Casanovas o Greta Fernández, entre d'altres. Om considera que ‘Veïns' aborda la vida a una biblioteca “d'una manera molt diferent” a la realitat.

L'argument es basa en un drama romàntic, que s'anirà desencallant durant els 10 capitols, de 50 minuts cadascun, que dura la sèrie.

Innocentada Gravació Biblio (2)

twitter