La Biblioteca de Taradell es manté tancada fins a nou avís

27/03/2020
27 de març de 2020

El teletreball permet seguir realitzant aquelles tasques i responsabilitats de caire intern.

El passat 13 de març la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, com la resta d'equipaments culturals, socials i educatius del municipi, van haver de tancar les seves portes a causa del COVID-19 per evitar la seva propagació i garantir la seguretat i salut tant de les persones usuàries com de les seves treballadores. El tancament inicial era de 15 dies però davant la situació actual, l'obertura de l'equipament s'ha posposat fins a nou avís. 

Tanmateix, les biblioteques són més que un edifici i una atenció presencial, la feina és més que estar darrere d'un taulell i fer préstec de llibres. Les biblioteques són un portal al coneixement, la formació, l'oci i la cultura, i el personal de la Biblioteca ha continuat treballant cada dia des de casa seva i de manera coordinada a fi de mantenir aquesta missió i continuar gestionant el servei de biblioteca. 

Biblio_teletreballant

La biblioteca de Taradell, com moltes altres d'arreu del territori, ha començat a oferir activitats en línia. Al web i a les xarxes socials es poden trobar activitats i recomanacions per a tota mena de públic i de totes les edats. Per altra banda, també s'ofereix el servei de préstec de llibres electrònics des de la plataforma Ebiblio.cat que, en els darrers dies ha augmentat exponencialment el seu ús. Aquesta plataforma, accessible a totes les persones que tinguin el carnet de les biblioteques públiques, posa a la seva disposició un ampli catàleg de llibres i també de pel·lícules de cinema. Si no teniu carnet de la Biblioteca per accedir a aquest o altres serveis virtuals en podeu sol·licitar un de provisional a: Formulari de sol·licitud del Carnet de la Biblioteca.

Qualsevol persona que tingui dubtes o vulgui adreçar una pregunta, pot enviar un correu electrònic a l'adreça: b.taradell@diba.cat. 

Es recorda a totes aquelles persones que tenen llibres o altre material de les biblioteques a casa per retornar, quetots els préstecs s'han prorrogat fins al 21 d'abril. També s'ha allargat el termini per recollir les reserves fins al 21 de maig. 


image @bibliotaradell

image facebook.com/BibliotecaTaradell

image @bibliotaradell