La Biblioteca de Taradell a l'Inspiring

04/04/2018
04 de abril de 2018
Aquest abril torna una nova edició de l'Inspiring, que tindrà lloc els divendres a la tarda a Taradell, amb activitats per a totes les edats. 

Cada mes tractarà una temàtica diferent i aquest mes d'abril estarà adreçat a les Noves Tecnologies. Des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ens sumem en aquest projecte amb diverses activitats. La primera serà aquest divendres a les 6 de la tarda, al passeig Domènec Sert amb la xerrada eBiblioCat: coneix el préstec de llibres electrònics a la Biblioteca que anirà a càrrec d'Eva Leucó i Laia Miralpeix. Aquesta xerrada pretén donar a conèixer el servei de préstec digital eBiblioCat i els aspectes essencials que cal tenir en compte pel seu funcionament i ús: catàleg, préstec, devolucions, descàrregues, modalitats de lectura i dispositius compatibles, entre d'altres.

Per altra banda, el 20 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda es farà el taller Posem veu als contes, una activitat que anirà a càrrec de Qpertin Cultura Interactiva amb la col·laboració de la Biblioteca de Taradell. Aquesta activitat està adreçada a infants de 8 a 12 anys i es farà a la plaça de les Eres. En aquest taller els participants es converteixen en protagonistes dels contes gravant la seva pròpia veu i inventant part de la història. 

Finalment, el 27 d'abril la Biblioteca Antoni Pladevall i Font serà en una parada de l'Inspiring amb una selecció de documents relacionats amb les Noves Tecnologies. 

Inspiring és un espai comercial a l'aire lliure que capgira la manera d'entendre el mercat, adaptant-se a la societat actual i a les seves necessitats, on els visitants poden trobar tots els productes que necessiten setmanalment a la llar i on el consumidor pot interactuar:  tasta, olora, descobreix, escolta, prova, etc. Cada mes els consumidors podran comprar, participar en activitats, gaudir de xerrades, tallers, activitats infantils, música en directa, presentació de nous productes, i totes relacionades amb un mateix tema. Una combinació de parades de productes de mercat, i de parades temàtiques, però també trobareu espais lúdics on aprendre de la mà d'experts sobre el tema principal del mes, i restauració per berenar i/o sopar.