La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull l’exposició ‘El món amb ulls d’infant’

Es tracta d'una exposició que recull els 15 anys del Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. 

Dimarts, 08/09/2020

L'exposició està formada per diferents panells en els quals s'hi poden llegir diferents fragments de contes escrits pels infants i que és el testimoni de l'experiència viscuda per mestres i alumnes en la seva participació al Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes. Consta de quatre blocs temàtics que permeten conèixer totes les dimensions del premi que convoca l'Obra Social Sant Joan de Déu i l'Editorial Mediterrània: El premi Pilarín Bayés, un premi en valors, un premi literari i un premi que crea xarxa.

La mostra rescata la veu de les nenes i nens recollida en els contes i els estudis generats a partir del Premi Pilarín Bayés. És un homenatge a la trajectòria d'aquest concurs on els infants, a través dels seus contes, són cronistes de la societat actual sobre la qual proposen solucions per al futur. El premi té com a partida els valors essencials que també es poden trobar a l'exposició en forma de barret, un dels elements clau en la representació de la il·lustradora vigatana.

Amb aquesta mostra es vol oferir la possibilitat als visitants de l'exposició de veure el món amb ulls d'infant, posant especial èmfasis en temes i valors d'actualitat.

L'exposició es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font del 7 al 29 de setembre.

Amb ulls d\'infant (1)

Amb ulls d\'infant (3)

Amb ulls d\'infant (4)

twitter