La Biblioteca acull dues mostres fotogràfiques sobre la Unió Ciclista Taradell i el pilot Josep Pujol

Es poden veure al vestíbul de la Biblioteca fins al 15 de novembre.

Dilluns, 15/11/2021

El 2020 va fer 40 anys que es va crear la Unió Ciclista Taradell. A causa de la pandèmia no es va poder fer la celebració d'aquestes quatre dècades del club. El 31 de novembre i amb motiu dels 41 anys (40+1) de l'entitat, es a fer un dinar al Centre Cultural i l'Arxiu Fotogràfic hi va col·laborar amb una exposició amb una seixantena d'imatges que mostren diversos moments del club al llarg d'aquests 40 anys amb alguns dels ciclistes que n'han format part. La mostra fotogràfica es va complementar amb els diferents mallots que ha tingut el club.

Després del dinar de celebració que es va fer al Centre Cultural Costa i Font, l'exposició s'ha portat a la Biblioteca i es podrà visitar fins al 15 de novembre. 

Expo Unió Ciclista Taradell (4)   
Expo Unió Ciclista Taradell (3)

Comparteix espai amb una altra mostra fotogràfica que recull diversos moments de la trajectòria del pilot taradellenc Josep Pujol. Ell va ser el protagonista de la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic que es va fer el 28 d'octubre a la Biblioteca, amb imatges inèdites del pilot taradellenc en acció en diversos circuits catalans però també espanyols. L'exposició compta amb una cinquantena de fotografies de l'Arxiu Fotogràfic de Taradell de Pujol i també de retalls de premsa amb algunes de les seves principals victòries, com el Campionat d'Espanya Júnior el 1977. 

Expo Josep Pujol (1)   
Expo Josep Pujol (2)