Juga al Trivial de Taradell

17/03/2020

Ets una bona taradellenca? Ets un bon taradellenc? Et posem a prova!

Des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i de l'Arxiu Fotogràfic hem creat 'El trival de Taradell'. Es tracta d'un joc que es penjarà a les històries de l'Instagram de la Biblioteca (@bibliotaradell) amb l'objectiu de divulgar i ampliar el coneixement de Taradell en tots els seus aspectes. Hi haurà preguntes sobre història, espai físic, actualitat, literatura, esports, entitats, llegendes i tradicions del municipi. 

La temàtica és molt variada i s'ha intentat que hi hagi diferents graus de dificultat: així hi ha preguntes que sabran especialment els més grans, d'altres que les sabran els més petits, d'altres que les sabrà tothom i d'altres que potser no les sabrà ningú. D'aquesta manera s'estableix un feed-back intergeneracional que pot resultar molt interessant.

També té una vessant didàctica ja que proporciona un coneixement del municipi als més petits, però també als grans, perquè està concebut com un joc familiar, on avis, pares i fills poden interrelacionar-se i intercanviar i compartir coneixements. I també a les persones nouvingudes, per a les quals pot constituir una veritable eina d'integració. 

Cada dia es penjaran deu històries que aniran acompanyades d'una pregunta amb quatre possibles respostes de les quals només una serà la correcta. També hi haurà una fotografia. D'aquesta manera es vol també potenciar tant la Col·leció Local de la Biblioteca com l'Arxiu Fotogràfic de Taradell. 

Trivial Taradell_1
Trivial Taradell_2

twitter